2400 Dunaújváros Arany János utca 2.  •  Nyitvatartás: Hétköznap: 7:30-12:00 – 13:00-16.30  •  Szerviz: +36 25 411 048  •  Értékesítés: +36 25 282-323
Szerviz

Szerviz szolgáltatásaink

Korszerű diagnosztikai műszereinkkel képesek vagyunk feltárni a gépjárművek meghibásodásának okait, illetve hozzáférésünk van a gyártók által kiadott javítási és alkatrész adatbázisokhoz. A kollégáink rendszeres továbbképzéseken vesznek részt, hogy lépést tudjunk tartani a gépjármű ipar rohamos fejlődésével.

Díjmentes szolgáltatásaink:

Szerviz szolgáltatásaink:

Karambolos járművek javítása

Társaságunk a Generali-Providencia Biztosító Rt. és az Allianz Hungária Biztosító Rt. szerződött partnereként, a karambolos gépkocsik javításait rövid határidővel vállalja, teljes körű biztosítási ügyintézéssel. A legkorszerűbb fényező, vizes bázisú eljárást alkalmazzuk, környezetünk legkisebb terhelésével. A jó minőségű lakatos és fényező munka garantálja a megjavított gépkocsik értékállóságát.


Futómű beállítás

A futómű, a gépjárművek biztonsága szempontjából igen lényeges szerkezeti elemekből áll, ezért kialakításuknál a közlekedésbiztonság meghatározó szerepet tölt be. A gépjármű rendeltetésszerű használata közben a futóműnek biztosítania kell a gépjármű és az úttest között a folyamatos kapcsolatot. A futómű beállításának optimális értékeit a gyárak minden kocsi típushoz pontosan megadják. Ezen előírások elhanyagolása, rossz beállítása rendellenes gumikopáshoz, a futómű idő előtti rongálódásához vezethet. A futómű beállításának minősége nagymértékben befolyásolja a jármű menetviszonyait. HPA készülékünk képes a gyári beállítások maximális pontosságú visszahangolására.

Alkatrész

A biztonság, a gépkocsi egyik legfontosabb tulajdonsága. Ezért javasolja a Mazda Corporation mérnök csapata is az eredeti Mazda alkatrészek használatát. Ez maximális termékminőséget, optimális kompatibilitást és a többi alkatrésszel alkotott tökéletes harmóniát jelent. Praktikusságukkal, gépkocsija még rugalmasabb használatát teszik lehetővé. Cégünk alkatrész raktárja széles kínál szolgál minden kedves Ügyfelünk számára, ahol is a sok éves szakmai múlttal rendelkező kollégáink készségesen segítenek megtalálni Önnek a legmegfelelőbb gyári vagy bármilyen más kiegészítő alkatrészt. A teljesség igénye nélkül nálunk megtalálhatóak: ventilátorok, több fényt biztosító indikátorok, fékek, kipufogó berendezések, komplett elektromos berendezések, fényszórók, irányjelzők, szűrők és klímaberendezések. Egyszóval minden amire szüksége lehet, a gondtalan autózás öröméhez.