2400 Dunaújváros Arany János utca 2.  •  Nyitvatartás: Hétköznap: 7:30-12:00 – 13:00-16.30  •  Szerviz: +36 25 411 048  •  Értékesítés: +36 25 282-323
Tudástár
Vissza

Mazda Europe Service

Hogy Ön és járműve biztosan célhoz érjen, Európa szerte!

Elköteleztük magunkat, hogy Mazdája számára a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Szakembereinket ezért képezzük közvetlenül a Mazdánál, ezért használunk kiváló minőségű alkatrészeket, és ezért adunk garanciát minden felhasznált alkatrészre. Ennek eredménye a fokozott megbízhatóság, a nagyobb biztonság, a megnövelt érték, és a vezetés örömének valódi élménye.

Ha segítségre van szüksége

Új Mazda gépkocsi vásárlása esetén, illetve amennyiben Mazda gépkocsija éves karbantartását bármely, a Mazda Motor Hungary Kft szerződéses partnereként működő, hivatalos Mazda márkaszervizben végezteti el (a Mazda karbantartási előírásainak megfelelően, eredeti Mazda alkatrészekkel), akkor jogosulttá válik a Mazda Europe Service (MES) szolgáltatásainak igénybevételére. A MES szolgáltatás kizárólag a Magyarországon forgalomba helyezett Mazda gépkocsikra vonatkozik, és Európa szinte valamennyi országában elérhető, gépjárműve műszaki meghibásodása, vagy baleset során történő megrongálódása esetén, 12 hónapig, vagy a következő esedékes éves karbantartásig (amelyik előbb bekövetkezik). A MES által biztosított segélyszolgálat meghosszabbítható. Ehhez nem kell mást tennie, mint Mazda gépkocsijának éves karbantartását egy hivatalos Mazda márkaszervizben kell elvégeztetnie. A szolgáltatás meghosszabítására az első forgalombahelyezéstől számított 10 évig van lehetőség.

Hogyan működik?

Amennyiben gépkocsija műszaki meghibásodás, baleset, vagy egyéb ok következtében üzemképtelenné válna, nincs más dolga, mint kapcsolatba lépni a Mazda Europe Service segélyközpontjával. A segélyközpont a nap 24 órájában rendelkezésére áll, vasárnap és ünnepnapokon is elérhető. Hívását követően a MES haladéktalanul megszervezi a szükséges segítséget, és néhány percen belül visszahívja Önt.